Käänteisrekrytointi: Uusia tuulia työnhakuun!

“Maailma, jossa työnhakijat ohjaavat omaa työnhakuprosessiaan.” Tämä on Pobulan visio tulevaisuuden työnhausta, ja tätä on lähdetty jo edistämään toimestamme “käänteisrekrytoinnin” muodossa. Tässä prosessissa perinteiset roolit kääntyvät päälaelleen, ja työnhakijat asettuvat ohjaksiin. Mitä haet, miten ja missä haluat työskennellä, millä ehdoilla ja millä toiveilla? Lähdetään etsimään sinulle uutta työpaikkaa!

Työnhakija vai haluttu osaaja?

Käänteisrekrytointi muuttaa pelin henkeä – sinusta tulee parhaimmillaan haluttu, ei hakija. Käänteisrekrytoinnin myötä saat perinteisen työnhakuprosessin oravanpyörän ohelle muitakin mahdollisuuksia. Sen sijaan, että työnhakusi nojaa vain työpaikkailmoitusten selaamiseen ja hakemusten täyttämiseen, voit myös ohessa laittaa meidät hommiin ja juoksuttaa käänteisrekryä siinä sivussa!

Käänteisrekrytoinnissa keskitymme sinulle räätälöityihin työmahdollisuuksiin, jotka vastaavat paitsi ammattitaitoasi ja kokemustasi, myös henkilökohtaisia arvojasi ja tavoitteitasi. Me Pobulalla etsimme sinulle potentiaalista työnantajaa siten, että myös arvosi kuullaan ja nähdään. Me tutkimme ja löydämme myös ne yllättävät piilotyöpaikat.

“Parhaat työnantajat haluavat parhaat työntekijät – me autamme heitä löytämään toisensa.”

 

Kuinka käänteisrekrytointi toimii?

Käänteisrekrytoinnissa työnhakija ottaa meihin yhteyttä ja kertoo osaamisestaan sekä uratavoitteistaan ja -toiveistaan. Pobulan yhteyshenkilösi tekee kanssasi suunnitelman seuraavista askelista.

Esittelemme ja suosittelemme osaamistasi tunnistamillemme, potentiaalisille työnantajille, ja sopivan yhtälön löydyttyä järjestämme työhaastattelun kohdeyrityksessä. Haastattelun pohjalta joko jatketaan uusien kohdeyritysten etsintöjä tai käynnistetään neuvottelut mahdollisesta uudesta työsuhteesta ja sen ehdoista. Me olemme tässäkin vaiheessa mukana varmistamassa, että se todellinen yhteinen sävel löytyy sinun ja työnantajan välillä.

Tavoitteenamme on löytää sinulle arvojasi, osaamistasi ja tavoitteitasi vastaava uusi työpaikka. Uusi työsuhde voi käynnistyä vuokratyön, suoraan kohdeyritykseen työllistymisen tai näiden yhdistelmän muodossa sopimuksen mukaan. Käänteisrekrytointi on työnhakijalle aina maksutonta.

Uuden työpaikan löytämisestä ei tietenkään ole taetta ja toisinaan sopivien mahdollisuuksien löytäminen voi ottaa aikaa, mutta me sitoudumme tekemään parhaamme. Käänteisrekrytointi onkin erittäin hyvä mahdollisuus myös osaajalle, joka on jo työsuhteessa, mutta haluaa tutkia helposti ja matalalla profiililla muita mahdollisuuksia oman työn ohessa.

Ja miten me tästä hyödymme? Työmarkkinoilla on paljon piilo-osaajia, joita markkinamme tarvitsee. Me uskomme, että tavallamme ja arvoillamme tehdä, voimme saada parhaimmat piilo-osaajat ja työnantajat kohtaamaan kestävästi ja kaikkia osapuolia hyödyttävästi! Me haluamme kuulla sinusta!

Miksi valita käänteisrekrytointi?

Käänteisrekrytointi on valinta niille, jotka haluavat:

– Ohjata omaa urapolkuaan aktiivisesti ja tavoitteellisesti.

– Keskittyä laadukkaisiin työmahdollisuuksiin, jotka todella vastaavat heidän tarpeitaan ja toiveitaan.

– Näyttää koko ammatillisen kirjonsa potentiaalisille työnantajille, ei vain rajoittaa itseään ansioluetteloon ja hakemuskirjeeseen.

– Löytää myös ne parhaimmat piilotyöpaikat

– Saada lisää yllätyksellisyyttä ja rohkeita reittejä työnhakuun ja uralle

 

Pobulan käänteisrekrytointi avaa uusia ovia työmarkkinoille, jossa sinä olet ihmisenä keskiössä ja me tuemme sinua matkallasi joka askeleella.

Me olemme Pobula. Rohkea rekrytointisi kumppani.

Tarjoamme räätälöityjä henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita, jotka on suunniteltu tuomaan aidosti lisäarvoa sekä asiakasyrityksillemme että työnhakijoillemme.

Pobulan toiminta perustuu syvään ymmärrykseen asiakasyritysten tarpeista ja arvoista, ja tehtävämme on yhdistää työnantajat ja työntekijät tavalla, joka edistää kestävästi molempien menestystä ja hyvinvointia.

Palvelut yrityksille Palvelut työnhakijoille