Käänteis-rekrytointi

Pobulan käänteisrekrytointi tarjoaa uudenlaisen, joustavan näkökulman työnhakuun, jossa perinteiset roolit vaihtuvat. Tässä prosessissa kaikki lähtee työnhakijasta: millaista työtä ja millaisessa työpaikassa sinä haluaisit tehdä? Ulkoista työnhakusi meille.

ota yhteyttä

Kuinka käänteisrekrytointi toimii?

Käänteisrekrytoinnissa työnhakija ottaa meihin yhteyttä ja kertoo osaamisestaan sekä uratavoitteistaan ja -toiveistaan. Pobulan yhteyshenkilösi tekee kanssasi suunnitelman seuraavista askelista.

Esittelemme ja suosittelemme osaamistasi potentiaalisille työnantajille, ja sopivan yhtälön löydyttyä järjestämme työhaastattelun kohdeyrityksessä. Haastattelun pohjalta joko jatketaan uusien kohdeyritysten etsintöjä tai käynnistetään neuvottelut mahdollisesta uudesta työsuhteesta ja sen ehdoista.

Tavoitteenamme on löytää sinulle arvojasi, osaamistasi ja tavoitteitasi vastaava uusi työpaikka. Uusi työsuhde voi käynnistyä vuokratyön, suoraan kohdeyritykseen työllistymisen tai näiden yhdistelmän muodossa sopimuksen mukaan. Käänteisrekrytointi on työnhakijalle aina maksutonta.

pobulan arvot
käänteisrekryrointi

Parhaat työnantajat haluavat parhaat työntekijät – me autamme heitä löytämään toisensa.

Käänteisrekrytoinnin hienous piilee siinä, että se antaa työnhakijalle enemmän kontrollia omaan työnhakuprosessiin. Sen avulla voit työnhakijana kohdata inspiroivia työmahdollisuuksia, jotka ovat linjassa ammattitaitosi ja uratavoitteidesi kanssa. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan tehosta ja monipuolista työnhakuprosessia, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden löytää laadukkaampia työmahdollisuuksia yrityksissä, joiden arvomaailma kohtaa omasi kanssa, ja jotka ovat todella kiinnostuneita kaltaisistasi ammattilaisista.

Valitse käänteisrekrytointi kun haluat…

  • olla etsittyjen joukossa: käännetään perinteinen työnhakuprosessi ylösalaisin ja aseta itsesi tilanteeseen, jossa työnantajat etsivät ja lähestyvät sinua. Käänteisrekrytoinnissa työnantajat kilpailevat sinun osaamisestasi.
  • keskittyä laatuun, ei määrään: vähennä aikaa ja vaivaa, joka kuluu lukemattomien työpaikkailmoitusten selaamiseen ja hakemusten täyttämiseen. Käänteisrekrytoinnissa voit keskittyä valikoituihin, sinulle räätälöityihin työmahdollisuuksiin, jotka vastaavat ammattitaitoasi, arvojasi ja uratavoitteitasi.

  • näyttää todellisen potentiaalisi: tunnistetaan ja korostetaan vahvuuksiasi, kokemustasi ja uratavoitteitasi. Käänteisrekrytoinnissa työnantajat näkevät sinut kokonaisvaltaisesti, eivätkä vain pelkän työhakemuksen kautta.

ota yhteyttä

Jutellaan!

 

Valmiina aloittamaan jotain uutta ja inspiroivaa?

Me Pobulalla olemme aina halukkaita kuuntelemaan ja keskustelemaan mahdollisuuksista, jotka voivat muuttaa sekä työnhakijoiden, että yritysten tulevaisuutta. Aloitetaan yhdessä matka kohti rohkeampia ja merkityksellisempiä työelämän polkuja.

Jutellaan – se on vasta alkua!

  010 508 8300

  info@pobula.fi