Työnhakusi rohkea kumppani

Etsitpä kokonaan uutta suuntaa urallasi, uusia tuulia nykyisessä ammatissasi tai esimerkiksi sesonki- tai keikkatöitä, meiltä voi löytyä sinulle ratkaisu. Tarjoamme erilaisia työllistymisen muotoja osa-aika- ja keikkatöistä kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin hakijan tilanteen ja tarpeen mukaan.
katso avoimia työpaikkoja
täytä avoin hakemus
Olemme kumppanisi koko työnhakuprosessin ajan, tukien ja sparraten sinua löytämään seuraavan ura-askeleen tai juuri sen oikean paikan. Pobula tuo sinulle lisäturvaa ja vaihtoehtoja työnhakuun ja työllistymiseen.

Rohkeutta ja tukea työnhakuusi

Rekrytointi on paljon enemmän kuin vain avoimien paikkojen täyttämistä. Pobulassa uskomme, että se on matka, jolla haastamme ja rohkaisemme sinua näkemään ja saavuttamaan potentiaalisi – ehkä jopa sellaisen, jota et ole itse uskaltanut kuvitella.

Yksi suurimmista iloistamme on nähdä, kuinka ihmiset löytävät työpaikkoja ja urapolkuja, joista eivät ole uskaltaneet edes unelmoida. Olitpa sitten valmis siirtymään eteenpäin urallasi tai harkitsemassa kokonaan uudenlaista työtä, Pobula on tukenasi. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matkasi kohti seuraavaa ura-askelta tai jopa unelmatyötäsi. Me näemme potentiaalisi ja haluamme auttaa sinua sen saavuttamisessa.

arvomme
käänteisrekryrointi

Ulkoista työnhakusi

Pobulan käänteisrekrytointi tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan työnhakuun. Tämä on erityisen sopiva vaihtoehto jo työsuhteessa olevalle, mutta uusia haasteita tai uutta työnantajaa kaipaavalle työnhakijalle. Käänteisrekrytoinnin etuna on myös se, että sitä voi toteuttaa pitkällekin anonyymisti sekä hakijan omat työpaikkatoiveet huomioiden. Tämä työnhaun tapa on sopiva myös työttömille työnhakijoille, joilla on vahvaa osaamista ja kokemusta, sekä selkeitä tavoitteita työuralle.

Käänteisrekrytoinnissa me etsimme ja ehdotamme sinulle uusia, potentiaalisia työmahdollisuuksia. Me otamme vastuun haastattelujen järjestämisestä ja varmistamme, että ne sopivat aikatauluusi ja työkohteet tavoitteisiisi. Olemme tilanteen mukaan tukenasi myös työsopimusehdoista neuvoteltaessa.

lue lisää käänteisrekrytoinnista

Palvelumme työnhakijoille

Me autamme sinua löytämään paikkasi työmarkkinoilla! Asiantuntijamme ovat kiinnostuneita kuulemaan sinun osaamisestasi, toiveistasi ja tavoitteistasi: etsitkö kokonaan uutta työpaikkaa tai elämäntilanteeseesi sopivaa osa-aika tai keikkatyötä, oletko alanvaihtaja tai kiinnostaako sinua ehkä yrittäjyys? Meihin voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä jo ennen kuin olet edes varma mihin suuntaan haluat lähteä. Me autamme kyllä, joten jutellaan lisää!

 

Avoimet työpaikat

Rekrytoimme kaikilla toimialoilla ympäri Suomen! Tutustu monipuolisiin työpaikkoihin.

täytä avoin hakemus

Valitse Pobula kun haluat kumppanin, joka…

  • lisää henkilökohtaisuutta rekrytointiin. Kohtaamme jokaisen tarpeet yksilöllisesti, olipa kyse työnhakijasta tai yrityksestä.

  • sparraa ja haastaa rakentavasti. Emme myötäile, vaan haemme aktiivisesti parhaita ratkaisuja juuri sinulle.

  • varmistaa sinulle oman yhteyshenkilön. Saat meiltä henkilökohtaisen asiantuntijan, joka on tavoitettavissa kaikissa tilanteissa.

  • palvelee tehokkaasti, mutta rennosti. Olemme matalan kynnyksen kumppani, joka yhdistää tekemisen meiningin ja ihmislähtöisyyden.

ota yhteyttä