Rohkeutta ja arvopohjaa työnhakuun ja rekrytointiin

Olemme Pobula, ja tehtävänämme on uudistaa rekrytointia ja työnhakua ihminen edellä. Uskomme siihen, että niin työnhakuprosessi työnhakijan näkökulmasta, kuin myös rekrytointi työnantajan toimesta voi olla paljon enemmän. Enemmän kuin pelkkiä hakemuksia, hakuammuntaa, numeroita ja tilastoja. Meidän missionamme on luoda ihmislähtöisempiä, rohkeampia ja merkityksellisempiä työnhaku- ja rekrytointikokemuksia ilman turhaa byrokratiaa ja paperinpyöritystä.

Miksi Pobula on olemassa?

Me uskomme, että jokaisella motivoituneella yksilöllä on työmarkkinoillamme oikeus työhön, joka ei vain täytä ammatillisia tavoitteita, vaan myös ruokkii henkilökohtaista kasvua ja merkityksellisyyden tunnetta. Me uskomme lisäksi siihen, että jokainen voi motivoitua työstä, kunhan oikeanlainen työympäristö ja työtehtävät tukevat tätä. Tämä pätee mielestämme alaan kuin alaan ja ihan kaikenlaisiin työtehtäviin. Vastaavasti jokainen yritys ansaitsee henkilöstöä, joka tuo mukanaan enemmän kuin osaamista; intohimoa, innovaatiota ja syvää sitoutumista yhteiseen tavoitteeseen. Nämä ovat syitä, jotka motivoivat meitä toimimaan henkilöstöalan rohkeina ja arvopohjaisina uudistajina.

Rohkeus rekrytoinnissa

Rohkeus on Pobulan ytimessä ja ajaa vahvasti kaikkea toimintaamme. Se ei ole pelkästään vahva sana, jota korostamme – se on tapamme toimia ja ajatella. Rohkeus tarkoittaa meille uusia ja yllättäviä tapoja yhdistää yritykset ja työnhakijat, ja sitä, että kannustamme yrityksiä ja työnhakijoita omannäköisiin ja uskaliaisiinkin valintoihin.

Työelämä ja työmarkkina muuttuvat nopeasti. Suuremmassa mittakaavassa rohkeus tarkoittaakin meille myös sitä, että emme pelkää haastaa ja uudistaa vallitsevia tapoja, normeja ja uskomuksia, ja että uskallamme katsoa tulevaisuuteen, jossa rekrytointiprosessi on yksilöllinen, joustava, aktiivinen ja rento.

Arvomme

Meidän toimintamme perustuu vahvoihin, mutta pehmeämpiin arvoihin:

– Ihminen ja asiakas keskiössä: Uskomme, että jokainen kohtaaminen on arvokas ja jokainen ansaitsee tulla kohdatuksi yksilöllisesti ja kunnioittavasti.

– Osallisuus, tasa-arvo ja monimuotoisuus: Vaalimme näitä periaatteita sekä sisäisesti että kaikessa, mitä teemme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

– Innovaatio, ratkaisukeskeisyys ja eteneminen yhdessä: Jatkuva kehitys ja yhteistyö ovat avaimia parempaan tulevaisuuteen.

– Kestävyys ja rohkeus: Nämä arvot ohjaavat meitä tekemään kestäviä valintoja ja rohkaisemaan toisiamme kasvamaan ja kehittymään.

Muutakin kuin henkilöstöalan yritys

Pobula ei ole vain henkilöstöalan yritys. Olemme kumppani, joka kannustaa kokeilemaan uutta ja ottamaan rohkeita askelia. Visiomme on olla rohkea edelläkävijä, joka luo uusia arvoperusteisia standardeja henkilöstöalalle ja rekrytointiin. Pyrimme itsekin jatkuvasti oppimaan, kasvamaan ja kehittymään, jotta voimme palvella paremmin työmarkkinoiden muuttuvia tarpeita.

Tulevaisuuden työnhaku ja rekrytointi vaativat meiltä kaikilta rohkeutta – rohkeutta kohdata pelkomme, rohkeutta olla innovatiivisia ja uudistua, ja ennen kaikkea rohkeutta olla ihmisiä toisille ihmisille. Tämä on perusta, jolle Pobula on rakennettu, ja syy siihen, miksi ylipäätään olemme olemassa.

Olemme täällä muuttaaksemme työelämää ja rekrytointia, yksi työnhakija ja asiakasyritys kerrallaan. Liity matkaamme kohti rohkeampaa ja merkityksellisempää työelämää!

Me olemme Pobula. Rohkea rekrytointisi kumppani.

Tarjoamme räätälöityjä henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita, jotka on suunniteltu tuomaan aidosti lisäarvoa sekä asiakasyrityksillemme että työnhakijoillemme.

Pobulan toiminta perustuu syvään ymmärrykseen asiakasyritysten tarpeista ja arvoista, ja tehtävämme on yhdistää työnantajat ja työntekijät tavalla, joka edistää kestävästi molempien menestystä ja hyvinvointia.

Palvelut yrityksille Palvelut työnhakijoille