Rekrytointisi rohkea kumppani

Tarjoamme valikoiman yrityksenne tarpeisiin räätälöitäviä palveluita, oli kyseessä henkilöstövuokraus, suorahaku tai vaikka työyhteisön, työhyvinvoinnin tai henkilöstöjohtamisen kehittäminen. Me emme ainoastaan yhdistä työntekijöitä ja työnantajia, vaan luomme menestyksen polkuja, joilla yrityksesi voi hyvin, kehittyy ja kasvaa. Valitse Pobula, kun haluat mukavan, ratkaisukeskeisen ja rohkean kumppanin henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin tueksi.

palvelut yrityksille
Me Pobulalla autamme tunnistamaan ja ratkaisemaan yrityksesi pullonkaulat. Hinnoittelumme on yksinkertainen ja selkeä, ilman piilokuluja. Sinä maksat vain todellisista tuloksista.
Meidän sydämemme sykkii rohkealle innovoinnille ja aitojen, pitkäaikaisten kumppanuuksien rakentamiselle – ilman ylimääräistä byrokratiaa.

Työelämän ytimessä

Me Pobulalla ymmärrämme, että rekrytointi on enemmän kuin pelkkää työntekijöiden ja työpaikkojen yhdistämistä. Monipuoliset palvelumme kattavat kaikki toimialat, tarjoten joustavuutta ja syvällistä ymmärrystä asiakkaidemme tarpeisiin. Oli kyseessä sitten lyhytaikainen keikkatarve, sesonkivaihteluun varautuminen, uusi rekrytointi tai työyhteisön kehittämishanke, me tunnistamme ja tarjoamme tilanteeseen parhaiten sopivimmat ratkaisut.
 

Erityisesti käänteisrekrytointi on sydäntämme lähellä. Tavoitteenamme on löytää motivoituneille eri alojen ammattilaisille uusia urahaasteita ja -mahdollisuuksia sopiviksi tunnistettujen työnantajien palveluksessa. Käänteisrekrytoinnissa korostuu kestävyys, sekä niin työnhakijaa kuin työnantajaa yhdistävä visio ja arvopohja. Sopiva osaaja voi löytyä laajasta ammattilaisten verkostostamme nopeastikin!
 

Me Pobulalla luomme kestäviä ratkaisuja, jotka hyödyttävät sekä työntekijöitä, että yrityksiä. Hinnoittelumme on selkeää, läpinäkyvää ja ainoastaan todellisiin tuloksiin perustuvaa. Milloin aloitetaan?
arvot & missio
Pobulan rekrytointiprosessi

Aloita helposti ja matalalla kynnyksellä

soita ja jutellaan: tämä keskustelu antaa meille mahdollisuuden ymmärtää yritystänne ja tarpeitanne, sekä pohtia juuri teille parasta ratkaisua. Meille on tärkeää tuntea yhteistyökumppanimme hyvin.

ei sitoutumista ennalta: keskustelumme ja suunnitelmamme eivät sido yritystänne mihinkään. Tämä lähestymistapa takaa sen, että voitte tutkia vaihtoehtojanne ilman riskiä tai sitoutumista.

sopimus: löydettyämme sopivan tien eteenpäin, teemme sopimuksen palvelun ehdoista yrityskohtaiset tarpeenne huomioiden. Tämän jälkeen oma yhteyshenkilönne huolehtii kaikesta tarvittavasta ja viestii prosessin eri vaiheista kanssanne aktiivisesti. Yhteistyö kanssamme on riskitöntä: veloitamme sovituista palveluista vain niiden todella toteuduttua. Olemme saaneet kiitosta myös hyvästä. joustavasta ja ratkaisukeskeisestä asiakaspalvelusta!

ota yhteyttä!

Mitä Pobula tarjoaa yrityksille?

Henkilöstö-

palvelumme yrityksille

Me autamme sinua tunnistamaan ja valitsemaan yrityksenne tilanteeseen ja tavoitteisiin parhaiten sopivimmat henkilöstöpalvelut. Kaikki palvelumme ovat joustavasti räätälöitävissä ja tarpeen mukaan yhdisteltävissä yrityskohtaisesti. Ratkaisukeskeiset ja rohkeat asiantuntijamme juttelevat mielellään kanssasi henkilöstöön ja rekrytointiin liittyvistä mahdollisuuksista, oli kyse sitten sesonkivaihtelu-, kasvu-, kehitys- tai muutostarpeista.

 

Valitse Pobula kun haluat kumppanin, joka…

    • lisää henkilökohtaisuutta rekrytointiin: kohtaamme jokaisentarpeet yksilöllisesti, olipa kyse työnhakijasta tai yrityksestä.

    • sparraa ja haastaa rakentavasti: emme myötäile, vaan haemme aktiivisesti parhaita ratkaisuja juuri sinulle.

    • varmistaa sinulle oman yhteyshenkilön: saat meiltä henkilökohtaisen asiantuntijan, joka on tavoitettavissa kaikissa tilanteissa.

    • palvelee tehokkaasti, mutta rennosti: olemme matalan kynnyksen kumppani, joka yhdistää tekemisen meiningin ja ihmislähtöisyyden.

ota yhteyttä!

Jutellaan!

 

Valmiina aloittamaan jotain uutta ja inspiroivaa?

Me Pobulalla olemme aina halukkaita kuuntelemaan ja keskustelemaan mahdollisuuksista, jotka voivat muuttaa sekä työnhakijoiden, että yritysten tulevaisuutta. Aloitetaan yhdessä matka kohti rohkeampia ja merkityksellisempiä työelämän polkuja.

Jutellaan – se on vasta alkua!

  010 508 8300

  info@pobula.fi